За Нас

„Инжсервиз” ООД Ви благодари за проявения  интерес  към нашата уебстраница.

Докато разглеждате този уебсайт и не откриете точната оферта за вас, моля свържете се с нас , ние ще направим  всичко възможно да удовлетворим вашите изисквания и да организираме  за вас доставката на машина , резерни части или консумативи в зависимост от Вашите желания.
 
История

От създаването си до днес фирма „Инжсервиз” ООД се занимава с продажба , сервиз на земеделска техника ,а  също с продажба на резервни части и консумативи. Основно фирмата обслужва и внася  земеделска техника ,прикачен инвентар, и резервни части  на фирмите : FENDT , Amazone , Claas, John Deerе, Vaderstad, Rauch и др. Друга основна сервизна дейност на фирмата е зареждане на климатици на земеделски машини , камиони , коли и др. А също и ремонт на хидравлика , динама, стартери, и ГНП.

 
Цели
Първата и най - важна цел за нас е добри бизнес отношения с нашите клиенти и доставчици , защото: „Първото правило на бизнеса е да постъпваш с другия така, както той би искал да постъпи с тебе.“ — Чарлз Дикенс. Следващата ни цел е качествено обслужване, благодарение на добре обучен и квалифициран персонал. Другата ни цел отново засяга качеството на обслужване като залагаме на добри и качествени инсрументи, машини и апаратура за работа и диагностика.
 

С най-добри пожелания за успешен бизнес !

Екипа на „Инжсервиз“ ООД
Copyright © 2017. All Rights Reserved. This site was created by D-WebServices.com.

Начало | Галерия | Контакти | Оферти | Работно време | За Нас